EKOLOGISKT ACAIBÄRSPULVER, 100G
Fri frakt
Snabb leverans
25% rabatt i kassan
Ange kod: 2019 i kassan!
Över 55,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

EKOLOGISKT ACAIBÄRSPULVER, 100G

EKOLOGISKT ACAIBÄRSPULVER, 100G

Superfood som passar perfekt i smoothien!
|
149 kr
INFORMATION
Detaljer

✔️  GMO-fri
✔️  
100% Ekologisk 
✔️  Skyddar kroppen från oxidativ skada
✔️  Stärker hjärt- och kärlhälsan
✔️  100g

Våra açaíbär är 100% ekologiska och odlas i den brasilianska amazonskogen. Açaíbär, som fått utnämningen “Superfood of the Year”, är en lila druvliknande palmfrukt som växer naturligt i Amazonas regnskogar. Brasilianare har ätit açaíbär under århundranden och på senare tid har bären blivit populära i Norden tack vare dess rika näringsinnehåll.

Med en hög halt av antocyaniner och sex gånger mer antioxidanter än blåbär, bidrar açaíbär bland annat till att stärka immunförsvaret, skydda kroppen från oxidativ skada och stödja hjärt-kärlsystemet.

ANVÄNDNING

Portioner: 100g, 17 serveringar

Användning: Tag 1 skopa av açaíbär (1 skopa 10ml = 6g) tillsammans med 2dl vatten. Tillsätt gärna açaíbär i din proteinshake, juice, hett vatten, te, mjölk, yoghurt, smoothie, fruktsallad eller annan mat. Recept på goda smoothies finns på protein.se/recept

Allergi- och viktig information
Kan innehålla spår av ägg och gluten. Denna produkt är ett kosttillskott, den är inte menad att ersätta en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och väl förslutet i rumstemperatur, undvik direkt solljus. Öppnad förpackning bör användas inom 6 månader.

INNEHÅLL

Ingredienser: Ekologiskt Açaípulver (Euterpe oleracea Mart.)

LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige

✔️  1-2 vardagars leverans 

Allt vi säljer skickas från vårt lager i Malmö. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige. Alla fraktkostnader visas i kassan innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans för betald frakt. För fri frakt har vi oftast 1-2 dagar, men upp till 3-4 dagar. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 16.45 - då meddelas det längst upp på hemsidan.

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i kassan.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 4 vardagar inom Sverige från att du har genomfört din beställning. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.  FÖRDELAR

 Rik på antioxidanter

 Ökad ämnesomsättning, vilket förenklar viktnedgång

 Stärker immunförsvaret