GRATIS 2 SMAKPROVER, RABATT DRAS I KASSAN

GRATIS 2 SMAKPROVER, RABATT DRAS I KASSAN


|

Två gratis smakprover per beställning, därefter 39kr/styck.

Testa först, köp sen.

Vi tjänar inget på detta, men vi vinner ditt förtroende av att veta hur bra våra produkter och service är, hur snabb leverans vi har och varför vi har Sveriges bästa proteinpulver.
39 kr

* Obligatoriskt

Finns i lager

INFORMATION
Details

Testa våra bästsäljare och förstå varför vi är Sveriges snabbast växande proteinföretag. 

✔️  Två gratis smakprover

✔️  Betala endast frakten (29:-)

✔️  Ett provpaket innehåller två smakprover

✔️  Skickas varje vardag


GRATIS 2 SMAKPROVER innehåller två smakprover. Varje smakprov innehåller en portion. Ordinarie pris är 39:- men varje order får två smakprover helt kostnadsfritt. Ingen prenumeration. Inga dolda avgifter. Du betalar endast fraktkostnaden som är 29:- (gratis frakt över 499:-)

Proverna kommer i praktiska små portionspåsar som enkelt kan tas med i träningsväskan med doseringsinformation.

Proverna skickas varje vardag. Leverans är 1-3 vardagar efter att paketet skickats. Glöm inte att du behöver en proteinshaker eller mixer för att blanda proteinpulver. Vår shaker hittar du här: https://protein.se/shaker

INNEHÅLL
LEVERANS

✔️  Fri frakt från 499kr 

✔️  30 Dagars fria returer

✔️  1-3 vardagars leverans

Allt vi säljer skickas från vårt eget lager. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 dag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
2 dagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
3 dagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt från 499 kronor inom Sverige. För köp under 499 kronor finns det fraktalternativ från 29 kronor. Alla fraktkostnader visas i Klarna Checkout innan betalning görs.

Kostar det någonting att göra en retur?
Vi har fria returer i 30 dagar från att du har mottagit ditt paket. Som kund hos PROTEIN.SE har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan, därefter har du fri bytesrätt till och med 30 dagar efter att du mottagit ditt paket.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-3 vardagars leverans. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 14.00 - då meddelas det längst upp på hemsidan. 

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i Klarna Checkout.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. Vi rekommenderar att du skriver till oss på chatten i vår hemsida men det går även bra att ringa: 08-5592 5598. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 3 vardagar inom Sverige från att ditt paket har skickats. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.