VITAMIN C, 60 TABLETTER
fri frakt
på alla beställningar!
RÅDGIVNING VARDAGAR 09-17.00
     040-622 91 91
smakprover
PROVA FÖRST, KÖP MER SEN! 

VITAMIN C, 60 TABLETTER

VITAMIN C, 60 TABLETTER

|
En tablett innehåller lika mycket vitamin C som 18 citroner
79 kr

Slut i lager

INFORMATION
Details

✔️ GMO-fri
✔️ Antioxidant som skyddar cellerna från skada
✔️ Upprätthåller immunförsvaret vid hård träning
✔️ Förbättrar upptaget av järn
✔️ 60 tabletter, 2 månaders förbrukning

Av alla vitaminer vi behöver få i oss, anses Vitamin C av många vara den viktigaste. Vitaminet deltar i många olika processer i kroppen som hjälper till att hålla dig frisk. Bland annat spelar den en viktig roll i att hålla ditt immunförsvar starkt, vilket är extra viktigt när du tränar hårt.

Vitamin C hjälper till att förbättra upptaget av järn. Detta är viktigt eftersom järn deltar i energiprocesser samt normal bildning av röda blodkroppar, vilket hjälper dig motverka trötthet och utmattning.

ANVÄNDNING

Portioner: 60 tabletter, 2 månaders förbrukning

Användning: Tag 1 tablett per dag, gärna i samband med måltid.

Allergi- och viktig information
Tillverkas i fabrik som hanterar ägg, soja, gluten, nötter och mjölk. Rådgör alltid med en läkare eller dietist innan du gör större förändringar i dieten. Denna produkt är ett kosttillskott, den är inte menad att ersätta en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och väl förslutet i rumstemperatur.

INNEHÅLL

Innehåll per

1 tablett

RI%*

Vitamin C

1000 mg

1250 %

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ/ 2000 kcal).

Ingredienser: Askorbinsyra, Stabiliseringsmedel (Mikrokristallin Cellulosa, Oxiderad Stärkelse), Bulkmedel (Maltodextrin), Konsistensgivare (Hydroxipropyl metylcellulosa, Polyvinylpyrrolidon), Klumpförebyggande Medel (Magnesiumstearat, Silikondioxid, Färgämne (Titandioxid, Järnoxid).

LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige tack vare samarbete med PostNord som sitter på samma adress som PROTEIN.SE

✔️  1-2 vardagars leverans

Allt vi säljer skickas från vårt eget lager. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige via PostNord. Alla fraktkostnader visas i Klarna Checkout innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 14.00 - då meddelas det längst upp på hemsidan. 

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i Klarna Checkout.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. Vi rekommenderar att du skriver till oss på chatten i vår hemsida men det går även bra att ringa: 040-622 9191

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 3 vardagar inom Sverige från att ditt paket har skickats. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.