Ångerrätt, returer och byten

KÖPSKYDD, 30 DAGARS FRIA RETURER OCH 14 DAGARS ÖPPET KÖP
Hos oss handlar du alltid enkelt, snabbt och riskfritt via Klarna. Alla köp har Klarnas köparskydd för att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Som kund hos oss har du alltid 14-dagars öppet köp och 30 dagars fria returer på alla oöppnade varor. Du kan dessutom kontakta vår kundservice 24 timmar om dygnet, 365 dagar per år. Kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för dig.

Du kan alltid ångra ditt köp genom att kontakta oss och lämna tillbaka din vara. Du har alltid 14 dagars pengarna tillbaka-garanti som kund hos PROTEIN.SE på alla oöppnade produkter.

För att genomföra en retur kontaktar du vår kundservice via epost, hemsidans chattfunktion eller via telefon så hjälper vi dig.

Vi garanterar att betala tillbaka varenda oöppnad produkt som du inte är nöjd med, från och med 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Vi skickar tillbaka din betalning direkt till ditt bankkonto och meddelar alltid våra kunder via email i samband med överföringen. Återbetalningar sker alltid till produktens hela värde. Vi är inte skyldiga att återbetala för produkter som är öppnade pga att det är livsmedel.

Jag har ingen skrivare - hur får jag tag i ett returformulär?

Om du inte har någon skrivare så kontakta oss så skickar vi dig en retursedel.

För att lämna tillbaka din vara:

Returrätt gäller ej för:
• Livsmedel eller varor med bruten försegling eller trasig förpackning/emballage. 
• Varor som har dåligt bäst-före-datum eller som blivit gamla.
• Produkter med speciella villkor
• Kontakta gärna oss ifall du undrar om du kan lämna tillbaka din produkt eller inte. 


Återbetalning

Efter att vi har tagit emot din retur kommer vi att inom 14 dagar skicka en bekräftelse. Därefter kommer vi betala tillbaka dig inom 7 dagar eller korrigera/stänga av din faktura.