Ångerrätt, returer och byten

KÖPSKYDD, 30 DAGARS FRIA RETURER OCH 14 DAGARS ÖPPET KÖP
Hos oss handlar du alltid enkelt, snabbt och riskfritt. Alla köp har Klarnas köparskydd för att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Du har alltid 14-dagars öppet köp och 30 dagars fria returer på alla oöppnade varor. Vår kundservice kan kontaktas 24 timmar om dygnet, 365 dagar per år. Kontakta oss om du behöver hjälp, vi finns här för dig.

Ångrar du ditt köp?
Du kan alltid ångra ditt köp genom att kontakta oss och lämna tillbaka din vara. För att genomföra en retur kontaktar du vår kundservice via telefon (040-6229191 vardagar 09-17.00) eller via epost, hemsidans chattfunktion. Se till att ha ordernummer tillgängligt.

För att lämna tillbaka din vara:

Returrätt gäller ej för:
• Livsmedel eller varor med bruten försegling eller trasig förpackning/emballage. 
• Varor som har dåligt bäst-före-datum eller som blivit gamla.
• Produkter med speciella villkor
• Outlösta paket (Läs mer om outlösta paket i våra betalningsvillkor)
• Kontakta gärna oss ifall du undrar om du kan lämna tillbaka din produkt eller inte. 


Jag har ingen skrivare - hur får jag tag i ett returformulär?

Om du inte har någon skrivare så kontakta oss så skickar vi dig en retursedel (pris 29kronor för frakt om du inte har en skrivare - då får du returfraktsedel gratis).

Outlösta paket

Våra garantier
Vi garanterar att betala tillbaka varenda oöppnad produkt som du inte är nöjd med, från och med 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Vi skickar tillbaka din betalning direkt till ditt bankkonto. Återbetalningar sker alltid till produktens hela värde. Vi är inte skyldiga att återbetala för produkter som är öppnade pga att det är livsmedel.

Betala även om du ska genomföra en retur
Om du har faktura, se alltid till att betala din faktura i god tid även om du ska göra en retur för att inte du ska få betalningspåminnelse. När vi behandlar din retur kommer du att få tillbaka pengarna av Klarna. 

Återbetalning

Efter att vi har tagit emot din retur kommer vi att inom 14 dagar skicka en bekräftelse. Därefter kommer vi betala tillbaka dig inom 7 dagar eller korrigera/stänga av din faktura.