QUERCETIN 60 KAPSLAR
Fri frakt
Snabb leverans
25% rabatt i kassan
Ange kod: 2019 i kassan!
Över 55,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

QUERCETIN 60 KAPSLAR

QUERCETIN 60 KAPSLAR


Populärt medel för andningsproblem, innehåller ett naturligt antioxidantiskt ämne som används i alternativ medicin för att lindra allergiska symtom och andra andningsproblem.
|
199 kr

Fri frakt 25% rabatt i kassan: 2019

 Finns i lager

INFORMATION
Detaljer

Quercetin 60 kapslar

✔️ Naturligt antioxidant
✔️ Populärt medel för andningsproblem
✔️ Finns i kapslar som är lätta att svälja
✔️ Högkvalitativa, testade ingredienser
✔️ Certifierad av oberoende laboratorium

Quercetin är en fotokemikal som tillhör den grupp växtpigment som kallas för flavonoider. Förutom att de ger frukt, blommor och grönsaker dess färg ger flavonoiderna även ett antioxidantiskt skydd vilket gör dem viktiga för den mänskliga hälsan.

Quercetin är den mest vetenskapligt undersökta flavonoiden och den har använts i alternativ medicin för att lindra allergisymptom och andra andningsproblem.

Quercetin ger de här flavonoiderna den antioxidativa effekten i ett högkvalitativt tillskott som du kan använda dagligen.

ANVÄNDNING
Rekommenderad daglig portion: Ta 2 kapslar dagligen.

Viktig information
Överskrid inte den dagliga rekommenderade portionen. Den här produkten ska inte ersätta en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Förvara utom räckhåll för barn. Bevaras i sin orginalförpackning. Förvaras på en torr plats, utan överdriven värme, fuktighet och direkt solljus.
INNEHÅLL
Innehåll per 2 kapslar RI%*
Quercetin 500 mg -

Ingredienser: Quercetin, Ytbehandlingsmedel (Gelatin), Förtjockningsmedel (Mikrokrystallin-cellulosa), Bulkmedel (Maltodextrin), Klumpförebyggande medel (Silikondioxid, Magnesiumstearat) .

LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige

✔️  1-2 vardagars leverans 

Allt vi säljer skickas från vårt lager i Malmö. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige. Alla fraktkostnader visas i kassan innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans för betald frakt. För fri frakt har vi oftast 1-2 dagar, men upp till 3-4 dagar. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 16.45 - då meddelas det längst upp på hemsidan.

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i kassan.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 4 vardagar inom Sverige från att du har genomfört din beställning. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.