Prisgaranti
fri frakt
Under Black Friday Week
40% rabatt
Använd kod: BLACK
BLACK FRIDAY WEEK
Årets största rea är igång och gäller så länge lagret räcker

Prisgaranti

När du handlar på PROTEIN.SE vill att du ska känna dig trygg med att vi alltid ger dig marknadens bästa priser. Därför erbjuder vi vår prisgaranti.

Ifall du skulle hitta samma produkt till ett lägre pris hos annan svensk nätbutik, så betalar vi tillbaka hela mellanskillnaden.

Prisgarantin gäller i 7 dagar från inköpsdatum. För att prisgaranti ska gälla ska produkten vara identisk, dvs, samma märke, storlek, smak och har motsvarande specifikationer och köpvillkor. Ifall frakt-, eller andra avgifter tillkommer på konkurrentens pris så skall även dessa avgifter inkluderas vid jämförelse. Prisgaranti gäller inte för produkter med kort bäst-före-datum.

Hur gör jag för att utnyttja prisgarantin?
Mejla oss till kontakt@protein.se och uppge ditt ordernummer eller skriv till oss i vår chatt på hemsidan vardagar 09-17.00. Ange den produkt som du vill ha prisgaranti på. Skicka oss en länk, annons eller annat som tydligt visar att en konkurrent har lägre pris. Vi behöver länk till konkurrents produkt för att se att priset är lägre. Vi kommer att kontrollera detta så snart vi kan (alltid inom 3 vardagar) från att du har kontaktat oss. Under denna period måste produkten finnas tillgänglig för försäljning till det lägre priset för att vi ska kunna se att det stämmer. För snabbast kontroll rekommenderar vi att du skriver till oss på chatten, då kan vi oftast hjälpa direkt. Återbetalningar sker alltid inom en vecka från beslut.

Vid frågor om prisgarantin kan du kan även ringa vår kundtjänst mellan 09-17.00 på vardagar: 040-622 9191.