Fri frakt
Snabb leverans
FLYTTREA -35% PÅ ALLT
Ange kod: FLYTTREA i kassan.
Över 100,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

Prisgaranti

När du handlar på PROTEIN.SE vill att du ska känna dig trygg med att vi alltid ger dig marknadens bästa priser. Därför erbjuder vi vår prisgaranti.

Ifall du skulle hitta samma produkt till ett lägre pris hos annan svensk nätbutik, så betalar vi tillbaka hela mellanskillnaden.

Prisgarantin gäller i 7 dagar från inköpsdatum. För att prisgaranti ska gälla ska produkten vara identisk, dvs, samma märke, storlek, smak och har motsvarande specifikationer och köpvillkor. Ifall frakt-, eller andra avgifter tillkommer på konkurrentens pris så skall även dessa avgifter inkluderas vid jämförelse. Prisgaranti gäller inte för produkter med kort bäst-före-datum.

Hur gör jag för att utnyttja prisgarantin?
Kontakta oss och uppge ditt ordernummer. Ange den produkt som du vill ha prisgaranti på. Skicka oss en länk, annons eller annat som tydligt visar att en konkurrent har lägre pris. Vi behöver länk till konkurrents produkt för att se att priset är lägre. Vi kommer att kontrollera detta så snart vi kan (alltid inom 3 vardagar) från att du har kontaktat oss. Under denna period måste produkten finnas tillgänglig för försäljning till det lägre priset för att vi ska kunna se att det stämmer. Återbetalningar sker alltid inom en vecka från beslut.