Hemleverans
Inom Sverige
NYKUND?
Ange kod: NYKUND i kassan!
12% rabatt for studenter
Använd kod: högstabetyg
Vårt mål
VÅRT MÅL ÄR ATT GÖRA KVINNOR I SVERIGE STARKARE

Vill du veta livets hemlighet? Det är protein. Protein bygger vår kropp, gör oss friskare och hjälper oss att leva längre.

Vi finns för att hjälpa kvinnor att leva ett starkare liv
PROTEIN.SE öppnades i maj 2017 av två studenter från Lunds Universitet som hade svårt att hitta protein för tjejer. Protein marknadsfördes åt män med skrikiga förpackningar och bodybuilders, trots att tjejer behöver protein minst lika mycket.


Sedan dess har vi haft över 250,000 nöjda kunder, där 94% av alla kunder är tjejer. Vi är ett team av tjejer som har varit där - vi vet hur det är att känna sig omotiverad och att det går långsamt. Men vi vet också hur det är att känna sig freaking awesome!

VAD VI STÅR FÖR
VI ÄR TROVÄRDIGA

Det du ser är vad du får. Vi finns och tar fullt ansvar för alla produkter för att tjejer ska få riktiga resultat.

VI ÄR INSPIRERANDE

Vi kommer inte låta dig nöja dig med mindre än du förtjänar. Vi är här för att se till att du inte ger upp och vi kommer hjälpa dig dit du vill.

VI HJÄLPER TILL

Från en tjej till en annan, vi står bakom dig och hjälper dig vart (och när) vi kan. 

VI KAN RELATERA

Vi förstår det. Shit happens. Livet är inte svart och vitt. Det går inte att vara på topp jämt så länge du är tillbaka on track imorgon!

VI ÄR OLIKA

Våra tjejer kommer i alla former och storlekar. Allt vi gör och allt vi står för är för att känna sig bra och se bra ut. Styrka är minst lika viktigt mentalt som fysiskt.

VI ÄR GIRLPOWER

Who run the world? GIRLS. Vi kommer att vara din irriterande bästa vän som inte kommer låta dig ge upp. Du klarar detta!
Kontakta oss


PROTEINSE AB

Kopparbergsgatan 4, 214 44 Malmö 
Telefonnummer: 040-622 9191