PROTEIN.SE Teamet
Fri frakt
Snabb leverans
25% rabatt i kassan
Ange kod: 2019 i kassan!
Över 55,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

PROTEIN.SE-TEAMET


Om Oss

Hur började PROTEIN.SE? 

PROTEINSE AB grundades i november 2016 av två studenter från Lunds Universitet med master i biomedicin och brinnande intresse för träning, hälsa och välmående. De använde kosttillskott dagligen och tyckte att det inte var tillräckligt enkelt att hitta bra produkter i Sverige för tjejer. Alla produkter marknadsfördes åt män med skrikiga förpackningar och en bodybuilder, trots att tjejer också behöver protein.

Företaget grundades för att ta fram ett sortiment som de skulle vara stolta över. Så stolta att deras produkter skulle få stå framme i deras egna kök: och deras vänners. Det skulle vara så bra innehåll och smak att de själva, deras familj och vänner skulle vilja använda produkterna dagligen. 


PROTEIN.SE är inte bara kosttillskott. PROTEIN.SE är ett sätt att leva. 


Visionen med PROTEIN.SE är att motivera. Inspirera. Tagga. Få fler svenskar att vilja leva ett mer aktivt och hälsosamt liv

Sajten PROTEIN.SE öppnades i maj 2017. Sedan dess har PROTEIN.SE haft över 55,000 nöjda kunder, där 90% av alla kunder är tjejer. 

Vardagen kan vara tidskrävande. Jobb, sociala liv, barn och relationer. Det är inte enkelt att leva en hälsosam livsstil i en stressig vardag. Det är här PROTEIN.SE kan hjälpa till att förstärka den du redan är och bli motiverad att bli ditt bästa jag.

+55,000 nöjda kunder sedan maj 2017, 90% tjejer

Vi har specifikt tagit fram PROTEIN.SE's sortiment i linje med vår etiska grundsyn. Vi har från start valt att erbjuda Sveriges renaste protein av högsta kvalité. Våra rena, GMO-fria produkter är utan konstiga tillsatser, falska löften, knep eller negativa hälsoeffekter. Anledningen varför vi växer är för att vi alltid håller det vi lovar. Vi kvalitétstestar varenda batch i vårt varumärke personligen och med utomstående för att vara säkra på att vi älskar det vi skickar till dig. Du kan läsa här hur vi tillverkar vårt proteinpulver.

Istället för att göra som de flesta svenska bolag inom kosttillskottsbranschen, väljer vi att erbjuda en stor del av sortimentet i vårt eget varumärke. Istället för att sälja diverse produkter från andra bolag utan att kunna ta del av hur produktion utförts, där man gång på gång kan skylla ifrån sig på någon annan på grund av olagliga dopingförklarade substanser, förbjudna icke-testade produkter, fel innehåll etc, tar vi fullständigt ansvar.

PROTEIN.SE är exklusivt med produkter av högsta kvalité som uppfyller Svensk Livsmedelslag (2006:804), Livsmedelsverkets föreskrifter och tillverkas enligt strikta riktlinjer innefattande ISO 9001: 2000 och HACCP hygienstandard.

För att garantera att vi erbjuder det absolut bästa på marknaden så har vi lagt ned tusentals timmar på att finna de bästa ingredienserna. Om du av någon orsak inte skulle vara nöjd, så finns vi självklart här för att bistå dig på bästa sätt. Ring oss på 040-622 9191 eller  kontakta oss här. Om du har varit kund hos oss så vet du om att vi verkligen bryr oss. Det är så man gör i Skåne och det är så man blir Sveriges snabbast växande proteinföretag.

- PROTEIN.SE-TEAMET
Kontakta oss


PROTEINSE AB

Huvudkontor: Kopparbergsgatan 4, 214 44 Malmö 
Telefonnummer: 040-622 9191 (Vardagar 09-17.00)