NATURLIG DETOXKUR,150 KAPSLAR
Fri frakt
Snabb leverans
25% rabatt i kassan
Ange kod: 2019 i kassan!
Över 55,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

NATURLIG DETOXKUR,150 KAPSLAR

NATURLIG DETOXKUR,150 KAPSLAR

Tas gärna i samband med viktnedgång.

Hjälper till att spola ut lagrade miljögifter i fettvävnaden.
|
199 kr

Fri frakt 25% rabatt i kassan: 2019

 Finns i lager

INFORMATION
Detaljer

✔️ GMO-fri
✔️ Avgiftar kroppen från miljögifter
✔️ Renar kroppen på 7-14 dagar
✔️ 150 kapslar, 7-14 dagars förbrukning

Vi exponeras dagligen för fler och giftigare ämnen än förr. Miljöföroreningar, stress, färgämnen och konserveringsmedel är tyvärr allt för ofta en del av vardagen. Kroppen skyddar oss från olika gifter som vi får i oss genom att lagra dem i fettvävnad. Många väljer därför att regelbundet ge kroppen en renande kur. Detox betyder avgiftning. Att detoxa är att driva ut slaggprodukter ur din kropp för att du ska må bättre.

I varje kapsel ingår välbeprövade naturliga ingredienser som tillför rikligt med näring till kroppen för en snabb och praktisk rening. Genom att detoxa din kropp hjälper du tarmen att bli av med slaggprodukter och normaliserar tarmfloran.

Välj en vecka eller två då du kan koppla av i lugn och ro och bry dig om dig själv. PROTEIN.SE’s Detoxkur är en reningskur på 7-14 dagar. Kuren innehåller 30 portioner. En detox kan göra underverk för ditt välmående. In med ny energi och ut med den gamla.

ANVÄNDNING

Portioner: 150 kapslar, 30 portioner

Användning: Tag 5 kapslar per portion. För intensiv detox, tag 4 portioner per dag under 7 dagar. För en längre detox, tag 2 portioner per dag. Tag ej på tom mage. Dosen bör ej överskridas.

Allergi- och viktig information
Tillverkas i fabrik som hanterar ägg, soja, gluten, nötter och mjölk. Avbryt omedelbart om illamående eller sömnlöshet inträffar. Rådgör alltid med en läkare eller dietist innan du gör större förändringar i dieten. Denna produkt är ett kosttillskott, den är inte menad att ersätta en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och väl förslutet i rumstemperatur.

INNEHÅLL

Ingredienser: Psylliumskal, Kalciumkarbonat, Tranbär, Inulin, Konjakfiber (90% Glucomannan), Askorbinsyra (Vitamin C), Aloe Vera, Anisfrö, Fänkål, Rabarberrot, Laktritsrot, Havtorn, Gentianarot, Laktobacillus Acidophilus, Kapsel (Gelatin från ko, Färgämne: Titandioxid), Stabiliseringsmedel (Mikrokristallin Cellulosa), Klumpförebyggande Medel (Magnesiumstearat, Kiseldioxid).

LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige

✔️  1-2 vardagars leverans 

Allt vi säljer skickas från vårt lager i Malmö. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige. Alla fraktkostnader visas i kassan innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans för betald frakt. För fri frakt har vi oftast 1-2 dagar, men upp till 3-4 dagar. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 16.45 - då meddelas det längst upp på hemsidan.

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i kassan.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 4 vardagar inom Sverige från att du har genomfört din beställning. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.  FÖRDELAR

 Hjälper mag-tarmkanalen

In med ny energi och ut med den gamla!