NAKET VEGANPROTEIN

NAKET VEGANPROTEIN


|

  169 kr

Regular Price: 219 kr

 
 

* Obligatoriskt

Finns i lager

INFORMATION
Details

✔️ GMO-fri
✔️ 100% veganskt (gluten-, ägg- och laktosfri)
✔️ Blandprotein av råris, havre och hampa
✔️ Innehåller alla essentiella aminosyror kroppen behöver
✔️ Finns i storlekarna 650 g och 2 kg

Vårt 100% växtbaserade protein är perfekt för alla som föredrar en snabb, enkel och högvärdig proteinkälla helt fri från animaliska produkter. Naket Veganprotein är ett rent, högkvalitativt proteinpulver med en utmärkt aminosyraprofil som förser dig med alla essentiella aminosyror din kropp behöver. Råris, havre och hampa har valts ut för dess smaker och höga proteininnehåll. 

Naket Veganprotein har en smak av vanilj och innehåller naturligt sötningsmedel från växten stevia. Proteinet har en låg fetthalt, hög proteinhalt och endast 99 kalorier per portion. 

Innehåller inga artificiella färgämnen och inget tillsatt socker. Fritt från soja. Ingenting att dölja. Naket. Precis som vi tycker att proteinpulver ska vara.

ANVÄNDNING

Användning: Tag en skopa (25g) och blanda med 3 dl vatten i en shaker. Blanda i mixer eller skaka i en proteinshaker i 15 sekunder. Njut! Tips: Testa gärna att mixa med nyttiga frukter, nötter och grönsaker för att göra goda smoothies. Recept finns på protein.se/recept

Allergi- och viktig information
Även om inga nötter används som ingredienser, kan vi inte garantera att denna produkt eller att ingredienserna är 100% fria från nötter. Kan innehålla spår av ägg, och gluten. Rådgör alltid med en läkare eller dietist innan du gör större förändringar i dieten. Denna produkt är ett kosttillskott, den är inte menad att ersätta en balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och väl förslutet i rumstemperatur, undvik direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn. Öppnad förpackning bör användas inom 6 månader.

INNEHÅLL

Ingredienser (Innehåller naturligt sötningsmedel Stevia): : Rårisprotein, Havreprotein, Hampaprotein, Vaniljarom, Emulgeringsmedel (Cellulosagummi), Stevia.

LEVERANS

✔️  Fri frakt från 499kr 

✔️  30 Dagars fria returer

✔️  1-3 vardagars leverans

Allt vi säljer skickas från vårt eget lager. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 dag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
2 dagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
3 dagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt från 499 kronor inom Sverige. För köp under 499 kronor finns det fraktalternativ från 29 kronor. Alla fraktkostnader visas i Klarna Checkout innan betalning görs.

Kostar det någonting att göra en retur?
Vi har fria returer i 30 dagar från att du har mottagit ditt paket. Som kund hos PROTEIN.SE har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan, därefter har du fri bytesrätt till och med 30 dagar efter att du mottagit ditt paket.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-3 vardagars leverans. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 14.00 - då meddelas det längst upp på hemsidan. 

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i Klarna Checkout.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. Vi rekommenderar att du skriver till oss på chatten i vår hemsida men det går även bra att ringa: 08-5592 5598. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 3 vardagar inom Sverige från att ditt paket har skickats. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket. 

 
FÖRDELAR

 100% Veganskt

 Fullvärdigt protein med alla essentiella aminosyror

 Högt proteininnehåll (78 g/100 g)