NAKET KASEIN 750 G
Fri frakt
Snabb leverans
25% rabatt i kassan
Ange kod: 2019 i kassan!
Över 55,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

NAKET KASEIN 750 G

NAKET KASEIN 750 G

Perfekt som mellanmål och på kvällen för att hålla dig mätt länge och minska muskelnedbrytningen.
|
249 kr
INFORMATION
Detaljer

✔️ Oöverträffad smakupplevelse
✔️ GMO-fri
✔️ Populärt protein innan läggdags
✔️ Minskar muskelnedbrytningen och håller dig mätt länge
✔️ 750 g - 4 veckors förbrukning

Kasein, känt som det långsamma proteinet i fitnessvärlden, tar längre tid för din kropp att bryta ned jämfört med till exempel Whey och aminosyror. Det betyder att du har aminosyror under en längre tid i blodet som arbetar för att förhindra muskelnedbrytning. Perfekt att ta innan läggdags och mellan måltider för att bygga maximal styrka.

Produkten har inget tillsatt socker och inga artificiella färgämnen. Helt fritt från aspartam, gluten och är lämpligt för vegetarianer. Vi har noggrant valt ut ingredienser av högsta kvalitet som innehåller de mest essentiella aminosyrorna för att hjälpa din kropp att återhämta sig under en längre period. Naket Kasein är framtaget för att vara så rent som möjligt, utan onödiga tillsatser. Det finns ingenting att dölja, därav namnet Naket.

ANVÄNDNING

Portioner: 750g, 30 portioner

Användning: Drick Naket Kasein innan sängdags eller vid tillfällen då du vill ha ett långsamt upptag av aminosyror. Använd 2-2,5 dl vatten till en 50-ml-skopa (25g). Blanda i mixer eller skaka i en proteinshaker i 15 sekunder. Tips: Testa gärna att mixa med nyttiga frukter, nötter och grönsaker för att göra goda smoothies. Recept finns på protein.se/recept

Allergi- och viktig information
Innehåller mjölkprotein, laktos och sötningsmedel (ej Naturell smak). Kan innehålla spår av ägg, nötter ochsoja. Rådgör alltid med en läkare eller dietist innan du gör större förändringar i dieten.Denna produkt är ett kosttillskott, den är inte menad att ersätta en balanserad kost ochhälsosam livsstil. Förvaras torrt och väl förslutet i rumstemperatur, undvik direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn. Öppnad förpackning bör användas inom 6 månader.

INNEHÅLL

Naket Kasein Naturell

 

Ingredienser: Naturligt Mjölkproteinkoncentrat (80% Micellärt Protein, 20% Vassleprotein).Naket Kasein Choklad

 

Ingredienser: Naturligt Mjölkproteinkoncentrat (80% Micellärt Protein, 20% Vassleprotein), Skumkakaopulver (10%), Mjölkpulver, Chokladaromer, Emulgeringsmedel (Cellulosagummi), Sötningsmedel (Sukralos, Acesulfam-K), Salt, Vanillin.LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige

✔️  1-2 vardagars leverans 

Allt vi säljer skickas från vårt lager i Malmö. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige. Alla fraktkostnader visas i kassan innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans för betald frakt. För fri frakt har vi oftast 1-2 dagar, men upp till 3-4 dagar. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 16.45 - då meddelas det längst upp på hemsidan.

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i kassan.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 4 vardagar inom Sverige från att du har genomfört din beställning. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.  FÖRDELAR

 Långsamt aminosyraupptag

Förser dig med aminosyror under längre tid

 Främjar muskelökning och styrka

 Används med fördel innan läggdags