MUSKLER OCH BLI STARKARE PAKET

MUSKLER OCH BLI STARKARE PAKET


|
Allt du behöver för att snabbt nå dina mål! Kombination av bevisade kosttillskott för att du ska få optimala förutsättningar för styrke- och muskelökningar.

  549 kr

Regular Price: 780 kr

Slut i lager

INFORMATION
Details

Om du inte tidigare har testat Naket Whey 85 har vi två gratis smakprover här där du endast betalar frakten: 29kr (fraktfritt från 499kr).  

Att bygga muskler och styrka snabbt kräver förutom hård träning även bra förutsättningar för detta i din kropp.

Paketet innehåller vår bästsäljare Naket Whey 85. Högt proteinintag är en viktig grundförutsättning för muskeluppbyggnad och styrka. Whey protein tas snabbt upp av kroppen vilket är särskilt fördelaktigt efter ett hårt pass. Naket Kasein är ett protein som kroppen tar upp långsamt och är populärt innan läggdags för att minska muskelnedbrytningen.

Paketet innehåller:

  Naket Whey 85, 750g (ord pris 199 kr

(Perfekt att ta runt träningen.)

  Naket Kasein, 750g (
ord pris 249 kr

(Långsamt protein som passar utmärkt som mellanmål och innan läggdags.)

  Kreatin Monohydrat 250g (
ord pris 79 kr

(Kreatintillskott ger ökad styrka, mer uthållighet och snabbare återhämtning.)

  ZMA 120 tabletter, 50mg (ord pris 139 kr

(Zink förbättrar sömn, gynnar muskeltillväxt och stärker immunförsvar. Magnesium i sin tur bidrar till att minska trötthet och utmattning, samt att snabba på återhämtningen av nervsystemet. Vitamin B6 hjälper ytterligare till att effektivisera upptaget av zink och magnesium.)

  Omega-3 90 kapslar (ord pris 99 kr

(Omega-3 stödjer hjärt- och kärlhälsan, hjälper till att minska kronisk inflammation och snabbar på återhämtningen efter träning.)

  PROTEIN.SE Shaker (ord pris 49 kr

Vad mer kan man begära för att göra resan mot sina träningsmål enklare?

INNEHÅLL

Näringsinnehållen för respektive produkter ovan hittar du på deras egna produktsidor i vår webshop.

LEVERANS

✔️  Fri frakt från 499kr 

✔️  30 Dagars fria returer

✔️  1-3 vardagars leverans

Allt vi säljer skickas från vårt eget lager. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 dag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
2 dagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
3 dagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt från 499 kronor inom Sverige. För köp under 499 kronor finns det fraktalternativ från 29 kronor. Alla fraktkostnader visas i Klarna Checkout innan betalning görs.

Kostar det någonting att göra en retur?
Vi har fria returer i 30 dagar från att du har mottagit ditt paket. Som kund hos PROTEIN.SE har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan, därefter har du fri bytesrätt till och med 30 dagar efter att du mottagit ditt paket.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-3 vardagars leverans. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 14.00 - då meddelas det längst upp på hemsidan. 

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i Klarna Checkout.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. Vi rekommenderar att du skriver till oss på chatten i vår hemsida men det går även bra att ringa: 08-5592 5598. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 3 vardagar inom Sverige från att ditt paket har skickats. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.