MULTIVITAMINKOMPLEX 60 TABLETTER
fri frakt
På alla beställningar!
Välj tre – betala för två
Billigaste på köpet. Gäller idag för alla produkter. Använd kod: 3FÖR2 i kassan
20% rabatt för studenter
Använd rabattkod: proteinbabe

MULTIVITAMINKOMPLEX 60 TABLETTER

MULTIVITAMINKOMPLEX 60 TABLETTER

|
79 kr

Finns i lager

INFORMATION
Details

Multivitaminkomplex, 60 tabletter

Vitaminer och mineraler är mikronäringsämnen som har stor betydelse för kroppens alla funktioner. Deras jobb är att hjälpa till att sätta igång olika kemiska reaktioner som gör alla de fysiska och psykiska funktionerna i kroppen möjliga.

Varför ta multivitamin?

Om du vill vara säker på att kroppen fungerar som en väloljad maskin, och särskilt om du är en idrottare eller någon som lever ett aktivt liv, då måste du se till att du får i dig alla de näringsämnen du behöver.

Dessa multivitamintabletter innehåller 21 vitaminer och mineraler som är helt grundläggande för din hälsa och välbefinnande. Det innehåller zink, som är inblandat i syntesen av enzymer och hormoner; magnesium för att hjälpa till att minska utmattning och trötthet; B-vitaminer som bidrar till normal energialstrande ämnesomsättning; och vitaminerna A, C, D, E, K samt andra livsnödvändiga mikronäringsämnen.

Denna "bomb" av mikronäringsämnen hjälper dig lyckas tillgodose det rekommenderade dagliga intaget av vitaminer och mineraler så att du kan känna din kropp arbeta för full maskin.

Obs: Du bör rådgöra med en läkare eller nutritionist om du har frågor angående användningen av vår produkt.  

INNEHÅLL

Ingredienser: Förtjockningsmedel (Mikrokristallin Cellulosa), Magnesiumoxid, Bulkmedel (Maltodextrin), L-askorbinsyra (Vitamin C), Kaliumklorid, Förtjockningsmedel (Oxiderad Stärkelse), Konsistensgivare (Polyvinylpyrrolidon), Yttre lager (Konsistensgivare (Hydroxypropyl metylcellulosa, Polyvinylpyrrolidon), Färgämnen (Titandioxid, Röd järnoxid)), D-alfa-tokoferylacetat, Trikalciumfosfat, Klumpförebyggande Medel (Magnesiumstearat), Nikotinamid, Zinkoxid, Retinylacetat, D-kalcium pantotenat, Kromklorid, Klumpförebyggande Medel (Silikondioxid), Natriumselenit, Natriummolybdat, Mangansulfat, Pyridoxinhydroklorid, Kolekalciferol, Kopparoxid, Riboflavin, Tiaminhydroklorid, Fyllokinon, Cyanocobalamin, Folsyra, Kaliumjod, D-biotin.

Rekommenderad daglig dos: 2 tabletter per dag, efter måltid. 

LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige tack vare samarbete med PostNord som sitter på samma adress som PROTEIN.SE

✔️  1-2 vardagars leverans

Allt vi säljer skickas från vårt eget lager. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige via PostNord. Alla fraktkostnader visas i Klarna Checkout innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 14.00 - då meddelas det längst upp på hemsidan. 

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i Klarna Checkout.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. Vi rekommenderar att du skriver till oss på chatten i vår hemsida men det går även bra att ringa: 040-622 9191

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 3 vardagar inom Sverige från att ditt paket har skickats. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.