HÄLSOPAKET
Fri frakt
Snabb leverans
25% rabatt i kassan
Ange kod: 2019 i kassan!
Över 55,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

HÄLSOPAKET

HÄLSOPAKET

Kickstarta din resa mot en hälsosammare livsstil!
|

  529 kr

Regular Price: 771 kr

INFORMATION
Detaljer

Är ditt mål att bli hälsosammare samt få mer energi, men är ständigt på språng eller har ibland svårt att finna tid? Då har du hittat rätt. Hälsopaketet kombinerar kosttillskott som alla enskilt i studier visats vara positiva effekter för välmåendet och allmänhälsan. Paketet räcker i 1-2 månader beroende på hur ofta du använder det.

Vårt 100% växtbaserade protein är perfekt för alla som föredrar en snabb, enkel och högvärdig proteinkälla helt fri från animaliska produkter. Naket Veganprotein är ett rent, högkvalitativt proteinpulver med en utmärkt aminosyraprofil som förser dig med alla essentiella aminosyror din kropp behöver. Råris, havre och hampa har valts ut för dess smaker och höga proteininnehåll. 

Våra ZMA-tabletter innehåller en unik kombination av de högt bioaktiva mineralerna ZinkMagnesium och Vitamin B6 i en balanserad formel. Kombinationen har visats förbättra hormonnivåerna och sömnkvalitén. Får du bättre sömn snabbas även återhämtningen på och du känner dig mer utvilad efter en natts sömn genom att uppnå djupare REM-sömn. 

Açaíbär, som fått utnämningen “Superfood of the Year”, växer naturligt i Amazonas regnskogar och innehåller sex gånger mer antioxidanter än blåbär. På senare tid har bären blivit mycket populära i Norden tack vare dess rika näringsinnehåll. Açaíbär bidrar bland annat till att stärka immunförsvaret, skydda kroppen från oxidativ skada och stödja hjärt-kärlsystemet.

Chlorella
är en av de bästa Superfoods tack vare dess höga aminosyraprofil och dess rikliga nivåer av betakaroten, fiber, essentiella fettsyror, vitaminer och nukleinsyror (RNA och DNA). Namnet Chlorella kommer från dess höga nivåer av klorofyll, ett viktigt näringsämne som ger många hälsofördelar för din kropp. Bland annat är Chlorella mycket gynnsamt för tarmfloran, bildning av nya röda blodkroppar, samt motarbetar dålig andedräkt och kroppslukt.

Paketet innehåller:

 Naket Veganprotein, 650 gram (ord pris 219kr) eller 2kg (ord pris 449kr)
 Acaibärspulver, 100 gram (ord pris 169kr)
 Ekologisk Chlorella, 500 tabletter (ord pris 149kr)
 ZMA, 120 tabletter (ord pris 139kr)
 Shaker (ord pris 35kr)

Läs mer om användning under 'Använding"-fliken.

ANVÄNDNING

Veganproteinet funkar utmärkt att dricka som den är eller att blanda i smarriga smoothies. Kan drickas när som under dagen, med fördel efter träning! Recept finns på www.protein.se/recept

ZMA passar utmärkt att ta innan läggdags. Tag 3-4 tabletter med vatten för bästa effekt.
Ekologisk Chlorella samt Acaibärspulver kan tas när det passar dig under dagen, vi rekommenderar morgonen!

INNEHÅLL

Näringsinnehållen för respektive produkter ovan hittar du på länkarna nedan:

LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige

✔️  1-2 vardagars leverans 

Allt vi säljer skickas från vårt lager i Malmö. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige. Alla fraktkostnader visas i kassan innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans för betald frakt. För fri frakt har vi oftast 1-2 dagar, men upp till 3-4 dagar. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 16.45 - då meddelas det längst upp på hemsidan.

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i kassan.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 4 vardagar inom Sverige från att du har genomfört din beställning. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.