ESSENTIAL PROBIOTICS 90 KAPSLAR
Fri frakt
Snabb leverans
25% rabatt i kassan
Ange kod: 2019 i kassan!
Över 55,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

ESSENTIAL PROBIOTIKA 90 KAPSLAR

ESSENTIAL PROBIOTIKA 90 KAPSLAR


Probiotika för att du ska må på topp.
|
147 kr
INFORMATION
Detaljer

Essential Probiotika 90 kapslar

✔️ 7 olika typer av goda bakteriestammar
✔️ Ger en förbättrad matsmältning
✔️ Främjar tarmfloran
✔️ Snabbar på återhämtningen
✔️ Förstärker kroppens naturliga försvar
✔️ Farmaceutisk kvalitet

Probiotika är mikroorganismer som främjar en väl fungerande matsmältningsprocess och stärker immunsystemet. Okygen Essential Probiotics för samman 7 probiotiska grupper med hög aktivitet. Detta bidrar till en hälsosammare kropp och allmänt välbefinnande.

Alla bakterier är inte skadliga

Bakterier anses vanligen som något skadligt. Det är vida känt att de kan orsaka sjukdomar och att man vanligtvis tar antibiotika för att bekämpa skadliga bakterier. Det finns dock bakterier som gör gott och som faktiskt är essentiella för att kroppen skall fungera.

Vi pratar om probiotika, vilket är mikroorganismer med hög biologisk aktivitet. Den största mängden av probiotika återfinns i mag- och tarmkanalen.

Vetenskapliga studier visar att tillskott av probiotika hjälper till att återställa bakteriebalansen i tarmarna, ger en förbättrad matsmältning och stärker immunförsvarets celler.

Varför ska man ta probiotika?

Förutom att den främjar näringsupptaget så balanserar probiotika även tarmfloran. Ett flertal yttre faktorer kan störa den naturliga balansen av goda bakterier, speciellt ifall personen ifråga regelbundet tar medicin och lever i förorenade miljöer. För att återställa balansen i tarmfloran kan probiotika vara värdefullt.

Efter perioder av mycket stress, som efter intensiv träning, är organismens naturliga försvar försvagat beroende på aktiviteten från fria radikaler. Probiotikan hjälper immunsystemet att fungera väl och har därmed ett stort inflytande på din återhämtning.

Essential Probiotics från Okygen innehåller 2,3 miljarder kolonibildande enheter (CFU) av probiotica vilket gör den till en utmärkt produkt för de som tar sin hälsa på allvar och alltid vill vara i toppform.

ANVÄNDNING
Rekommenderad daglig dos Ta 3 kapslar om dagen.

Antal: 90 kapsar

Viktig information
Överskrid inte den dagliga rekommenderade dosen förutom i de fall då det rekommenderas av läkare. Den här produkten ska inte ersätta en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Förvaras svalt, torrt och väl tillsluten i originalförpackning, bör inte utsättas för direkt solljus. Förvara utom räckhåll för barn.
INNEHÅLL

 

Innehåll per

Portion
(3 kapslar)

%RI

Multi-Probiotic™-blandning

2325000000 CFU

Inulin

1200 mg

-

Lactobacillus Bulgaricus

225000000 

-

Lactobacillus Acidophilus

600000000 

-

Lactobacillus Rhamnosus

450000000 

-

Bifidobacterium Breve

300000000 

-

Streptococcus Thermophilus

300000000 

-

Lactobacillus Casei spp Casei

300000000 

-

Bifidobacterium Longum

150000000 

-

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).


Ingredienser: Inulinpulver, Klumpförebyggande medel (Silikondioxid, Magnesiumstearat), Bulkmedel (Stärkelse), Multi-Probiotic™-blandning.
LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige

✔️  1-2 vardagars leverans 

Allt vi säljer skickas från vårt lager i Malmö. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige. Alla fraktkostnader visas i kassan innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans för betald frakt. För fri frakt har vi oftast 1-2 dagar, men upp till 3-4 dagar. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 16.45 - då meddelas det längst upp på hemsidan.

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i kassan.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 4 vardagar inom Sverige från att du har genomfört din beställning. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.