Hemleverans
Inom Sverige
NYKUND?
Ange kod: NYKUND i kassan!
12% rabatt for studenter
Använd kod: högstabetyg

Vad är bra att äta innan träning?

Vad ska man äta innan träning? Det är en av de vanligaste frågorna som vi på PROTEIN.SE får från våra kunder. Svaret är enkelt men ändå så svårt. En varierad kost med både protein och kolhydrater ger alltid bra resultat, men sen är frågan vad det är du vill fokusera på? Vill du gå ner i vikt? Vill du bygga mer muskler? Vill du få mer energi för att bättre orka med dina träningspass?

Hos oss  hittar du många kosttillskott och måltidsersättningar som är bra att äta innan träning och ger dig extra pepp inför nästa pass på gymmet!

Viktigt att äta rätt i samband med träning

Det väldigt viktigt att äta rätt – både innan och efter träning. Oavsett om du vill bygga muskler, bränna fett eller bara hålla dig i form så är det viktigt att du får i dig mat och näring både före och efter träningspasset. Äter vi inte ordentligt innan träning så orkar vi inte träna hårt och får därmed sämre resultat. Likaså är det viktigt att äta ordentligt för att kroppen ska bygga muskler, inte bryta ner dem som annars kan bli resultatet om man äter dåligt.

Men vad är då bra att äta innan träning? På menyn bör det finnas mat och dryck som innehåller både proteiner och kolhydrater. Ät en smörgås eller en banan och komplettera med något av våra proteinrika kosttillskott – då har du energi till att köra hårt. Även efter träningen är det viktigt att äta ordentligt – ett proteintillskott hjälper dig att bygga muskler och bli piggare! Dessutom går återhämtningen snabbare så att du strax är i form för nästa träningspass.

Vad ska man äta innan träning för att bygga muskler?

Om man vill bli starkare och få tonade muskler måste man utsätta kroppen för större belastning än den är van vid. Styrketräning med fokus på att bygga muskler kräver extra tillskott av protein och kroppen behöver hjälp med återhämtning för att du ska få ett bra resultat. Hos oss hittar du Muskler/Bli starkare-proteinpulver, goda proteinbars med chokladsmak och en rad andra proteinrika produkter som hjälper dig att bygga muskler.

Vad är bra att äta innan träning för viktnedgång och fettförbränning?

Det finns två vägar till att gå ned i vikt: Antingen så kan du minska kaloriintaget eller så väljer du att öka din aktivitetsgrad för att bränna fler kalorier. För att göra processen enklare så har vi på PROTEIN.SE tagit fram produkter som fettförbrännande proteinpulver, måltidsersättningar och bantningspaket som hjälper dig med viktnedgången samtidigt som du har gott om energi.

Energi- och prestationshöjare att äta innan träning

Behöver du en extra kick på dagen – en prestationshöjare helt enkelt? Vi har kosttillskott, proteinprodukter och hela paket som ger dig mer fokus under dagen eller den där extra peppen inför träningen. Vi hjälper dig att få ut det där lilla extra ur varje träningspass!

Oavsett vem du är så står vi på din sida när du vill få ett piggare, aktivare och friskare liv. Tidigare har branschen med proteiner och kosttillskott varit riktad mot män och många kvinnor har känt sig vilsna. Det vill vi på PROTEIN.SE ändra på. 

Vi vet att alla kvinnor är olika, både fysiskt och mentalt, och hos oss hittar du produkter som fungerar, oavsett om du vill gå ner i vikt, vill bygga muskler eller bara känna dig piggare och mer motiverad i vardagen.

På PROTEIN.SE har vi ett mål – att göra kvinnor starkare både fysiskt och mentalt.