ASTAXANTHIN 5 MG 30 SOFTGELS
Fri frakt
Snabb leverans
25% rabatt i kassan
Ange kod: 2019 i kassan!
Över 55,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

ASTAXANTHIN 5 MG 30 SOFTGELS

ASTAXANTHIN 5 MG 30 SOFTGELS


För att stödja din allmänna hälsan har Prozis utvecklat Astaxanthin, ett recept som utnyttjar denna naturliga karotenoids antioxidanta effekt.
|
149 kr
INFORMATION
Detaljer

ASTAXANTHIN 30 SOFTGELS

✔️ Extrakt av naturlig karotenoid
✔️ Välkänd för sin antioxiderande potential
✔️ Används allmänt för att stödja en god hälsa
✔️ Finns i kapslar som är lätta att ta
✔️ Certifierat av oberoende laboratorier

Astaxantin är en naturligt förekommande karotenoid som finns i vild lax, räkor, hummer, krabba och alger. Karotenoider är pigmentfärger som förekommer i naturen och finns i födoämnen och djur. Exempelvis är beta-karoten orange medan lutein har en gul-orange nyans. Astaxantin är ett rödaktigt pigment, och det marknadsförs som den mest stabila av alla karotenoider.

Som ett kosttillskott är astaxantin känt för sin antioxiderande potential. Till skillnad från andra antioxidanter såsom beta-karoten, vitamin E, C, D eller selen, blir det aldrig pro-oxidant i kroppen. Dess unika molekylära egenskaper låter det dessutom tränga in i varje cell i kroppen, där den ena änden av astaxantinmolekylen skyddar den fettlösliga delen av cellen och den andra änden skyddar den vattenlösliga delen. Det är precis som att ge cellerna en stor kram.

Varför ska jag ta Prozis Astaxanthin?

Astaxantin har använts för att stödja den allmänna hälsan.

Dess antioxiderande egenskaper är välkända och har allmänt kopplats till flera fördelar, till exempel skydd mot fria radikaler, friskare hud och syn, högre energinivå... listan kan göras lång!

Astaxanthin utnyttjar denna naturliga karotenoids antioxiderandeeffekt i ett högklassigt kosttillskott för dagligt bruk.

 

ANVÄNDNING
Rekommenderad daglig portion: Ta 1 kapsel dagligen.

Antal: 30 softgels

Viktig information

Överskrid inte den dagliga rekommenderade portionen. Den här produkten ska inte ersätta en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara tätt försluten i originalförpackningen på en sval, torr plats och undvik direkt solljus.
INNEHÅLL
Innehåll per 1 kapsel RI%*
Liponsyra 525 mg -

Ingredienser: Sojaolja, Gelatin, Astaxantin, Torkmedel (Glycerol), Antioxidant (Dl-alfa-tokoferylacetat) .

LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige

✔️  1-2 vardagars leverans 

Allt vi säljer skickas från vårt lager i Malmö. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige. Alla fraktkostnader visas i kassan innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans för betald frakt. För fri frakt har vi oftast 1-2 dagar, men upp till 3-4 dagar. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 16.45 - då meddelas det längst upp på hemsidan.

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i kassan.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 4 vardagar inom Sverige från att du har genomfört din beställning. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.