ALFA-LIPONSYRA 60 KAPSLAR
Fri frakt
Snabb leverans
25% rabatt i kassan
Ange kod: 2019 i kassan!
Över 55,000 nöjda kunder
Prova en shake 19:-

ALFA-LIPONSYRA 60 KAPSLAR

ALFA-LIPONSYRA 60 KAPSLAR


En kraftfull antioxidant som även hjälper dig att dämpa suget efter söt och fet mat.
|
99 kr

Fri frakt 25% rabatt i kassan: 2019

 Finns i lager

INFORMATION
Detaljer

ALFA-LIPONSYRA 250 MG

✔️ Kraftfull antioxidant effekt
✔️ Används allmänt för att minska matsug
✔️ Känt för sin förmåga att optimera näringsupptag
✔️ I praktiska kapslar

Alfa -liponsyra, även kallat för ALA, är en form av fettsyra som produceras i alla våra celler. Det är en känd antioxidant som effektivt bekämpar fria radikaler. Fria radikaler är yttre substanser som kan hittas överallt och som utmattar och dödar cellerna i vår kropp.

Alfa -liponsyra har även förmåga att stimulera bukspottkörteln att utsöndra insulin, vilket kan bidra till att kontrollera aptiten och dämpa suget efter söt och fet mat.

När det gäller aktiva människor, speciellt idrottare, används ALA för att förbättra upptaget av näringsämnen, som till exempel protein, kolhydrater och kreatin. Det är också populärt för att återhämta sig efter träningen.

ANVÄNDNING
Rekommenderad daglig portion: Ta 1 kapsel dagligen, helst i samband med måltid.

Antal: 60 kapslar

Viktig information
Rådfråga läkare innan du använder produkten om du tar hypoglykemiska läkemedel. Överstig ej rekommenderad daglig dos. Den här produkten är ett kosttillskott ska inte ersätta en varierad och balanserad kost samt en sund livsstil. Förvara utom räckhåll för barn. Förvara tätt försluten i originalförpackningen på en sval, torr plats och undvik direkt solljus.
INNEHÅLL
Innehåll per 1 kapsel RI%*
Liponsyra 525 mg -

Ingredienser: Liponsyra, Gelatin, Förtjockningsmedel (Mikrokrystallin-cellulosa), Maltodextrin, Antiklumpmedel (Silikondioxid), Antiklumpmedel (Magnesiumstearat) .

LEVERANS

✔️  Fri frakt på alla beställningar inom Sverige

✔️  1-2 vardagars leverans 

Allt vi säljer skickas från vårt lager i Malmö. De flesta beställningar skickas som paket, men är din order liten (mindre än 250 gram) så skickas den som ett varubrev. Oavsett hur ditt paket skickas så kommer du få ett spårningsnummer som du kan använda på Postens, DHL's eller Brings hemsida för att se när din order kommit fram till närmsta utlämningsställe. Du får ett mejl när din order skickas och ett SMS när din ordern kommit fram. Är din order tillräckligt liten för att få plats i brevlådan så kommer den levereras dit och du får då inget sms.

Vad är er frakttid?
1 vardag leveranstid: Boende med postnummer under 820 00 (ungefär: söder om Gävle), dock ej Gotland.
1-2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i eller kring tätort samt hela Gotland.
2 vardagar leveranstid: Boende med postnummer över 820 00 i glesbygd med lantbrevbäring.

Vad kostar frakten?
Vi har fri frakt inom Sverige. Alla fraktkostnader visas i kassan innan betalning görs.

Om jag beställer idag, när får jag mina varor?
Vi packar och skickar alla beställningar snarast möjligt på vårt lager i Malmö. Vi har 1-2 vardagars leverans för betald frakt. För fri frakt har vi oftast 1-2 dagar, men upp till 3-4 dagar. Om du väljer leverans med PostNord eller DHL och beställer innan kl. 22.00 skickas ditt paket nästa vardag. Ibland kan vi även skicka samma dag fram tills klockan 16.45 - då meddelas det längst upp på hemsidan.

Vilka länder skickar ni till?
Vi skickar inom hela EU. Alla priser ovan gäller inom Sverige. Alla fraktpriser inom EU visas i kassan.

Jag har fortfarande inte fått mitt paket. Vad gör jag?
Då och då uppstår det problem hos PostNord, DHL och Bring som gör att paketen blir försenade eller inte kommer fram. Har du ej mottagit din beställning efter 5 vardagar ber vi dig att kontakta oss. Det är vårt ansvar att du får dina varor, så vi ska självklart hitta en lösning. 

Du har rätt att häva köpet vid försening om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt. Leveranstid är normalt 1 - 4 vardagar inom Sverige från att du har genomfört din beställning. 

Hur vet jag att mina varor på väg?
Alla paket som har skickats får ett mejl med spårningsinformation.

Kan jag spåra mitt paket?
Ja! Alla våra paket skickas med ett försändelse-ID så att du kan följa ditt paket.